Hotelek

Booking.com

2013. november 10., vasárnap

Hotel Karos Spa - Wellness hotel



Wellness szálloda Zalakaroson

A megtalált Édenkert, hangzik Zalakaros legnagyobb wellness szállodájának a szlogenje. Találó kifejezés, hiszen a szálloda minden szegletében varázslatosan érezheti magát vendégünk. Hangulatos belső terek, minden igényt kielégítő spa superior szobák - párok és családok részére egyaránt,  több, mint száz kényeztető, frissítő, regeneráló wellness kezelés és masszázs, gasztronómiai remekek és programok a hét minden napján.

Wellness pihenés családbarát környezetben

A négycsillag, superior kialakítású szállodánk nagy figyelmet fordít arra, hogy mind a gyermekkel, mind a gyerek nélkül érkező vendégek a lehető legmagasabb színvonalon és nyugalomban töltsék el kikapcsolódásukat.
Zalakarosi pihenés pároknak
Aktív vagy passzív pihenés, mindegy. Wellness szállodánk a kikapcsolódás minden formájára kínál lehetőséget: öt beltéri és két, szezonálisan üzemelő kültéri medence, 7 különböző szauna, wellness világ arc-és testkezelésekkel, a legkülönfélébb masszázsokkal, zalakarosi és szállodai programok minden évszakban.
Családbarát kikapcsolódás 
Zalakaros és a régió legnagyobb családbarát szállodájaként különösen odafigyelünk arra, hogy a Karos Spa-ba érkező családok minden tagja megtalálja az igényeinek megfelelő szórakozási, pihenési formát. A gyerekeknek már 3 hónapos kortól kínálunk "programot", szakképzett óvónőink minden gyermek energiáit képesek lekötni, s hogy a szülők is kiélvezhessék a szálloda wellness és spa szolgáltatásait, természetesen gyermekfelügyeletet is biztosítunk.
Gyógyulás, regenerálódás wellness környezetben
A pihenésen kívül fontosnak tartjuk a megelőzést, a regenerálódást, valamint a gyógyulást is. Szállodánk wellness részlegén található gyógyászatunk a hydro-, és elektroterápia, a gyógyászati pakolások, és -fürdők legkülönbözőbb kezeléseit kínálják. Szakorvosaink segítenek a helyes terápia megválasztásában. A Karos Spa saját termálkútjának gyógyhatású termálvize, mely a termálmedencén kívül a Spa apartszobák fürdőkádjába is bevezetésre került, rendkívül sokféle betegség és panasz orvoslására szolgál.


  • 8749 Zalakaros Alma utca 1.
  • Tel.: 06 / 93 / 542-550
  • Fax.: 06 / 93 / 542-501
  • E-mail: sales@karos-spa.hu

Spa Termálmedence
A szálloda saját termál kútjából nyert gyógyhatású termálvízzel feltöltött, üvegfallal elszeparált termál medencéjében mindazok megmártózhatnak, akik gyógyulni, regenerálódni szeretnének, de nem elhanyagolható a termálvíz közérzetjavító, betegség megelőző hatása sem.
Medencéink hőfoka és mélysége:
Úszómedence (beltér): 29 ºC / 120 cm
Élményfürdő (beltér): 33 ºC / 80 - 120 cm
Pezsgőfürdő (beltér): 34 ºC / 90 cm
Gyermekmedence (beltér): 33 ºC / 40 - 60 cm
Termálmedence (beltér): 37 ºC / 90 cm
Úszómedence (kültér) - nyáron: 27-28 ºC / 120 cm
Élménymedence (kültér)- nyáron: 32-33 ºC / 40 - 120 cm
Spa Uszodavilág nyitvatartása:
Hétfő – Vasárnap: 7.00 – 20.00
Kültéri úszómedencénk január 1. és április 4. között, kültéri élménymedencénk október 1. és május 4. között nem üzemel.
Ismerje meg a Hotel Karos Spa további szolgáltatásait is:
- Spa Szaunapark 
- Szaunafelöntések

- Harmónia Spa Wellness Világ

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése