Hotelek

Booking.com

2013. november 11., hétfő

3 nap/ 2 éjszaka 2 fő részére Debrecenben, a Grand Hotel Aranybika***-ban

Grand Hotel Aranybika***

 Debrecen

 Vár a híres debreceni Aranybika gyerekkedvezménnyel, fürdőbelépővel és számtalan kikapcsolódási lehetőséggel, hogy feledhetetlen legyen a pihenés!

Vár a híres debreceni Aranybika gyerekkedvezménnyel, fürdőbelépővel és számtalan kikapcsolódási lehetőséggel, hogy feledhetetlen legyen a pihenés!

 

  • Svédasztalos reggelis ellátással
  • Elhelyezés kellemes hangulatú, superior szobákban
  • 1 alkalommal belépő az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe 2 fő részére
  • Igény szerint parkolási lehetőség a szálloda parkolójában (feláras)

  • A Kupon Világ csak az ajánlat közvetítője, nem a szolgáltatója, így tevékenységi körünkből kifolyólag SZÉP Kártyát nem áll módunkban elfogadni
Kupon Világ Utazás

Pihenés, szünet, szabadság, lazítás. Ha ezek a szavak járnak a fejedben már egy jó ideje, akkor valóban itt az ideje egy kiadós pihenésnek. A munkahelyi megbeszéléseken való elalvás ugyanis nem csak, hogy nem lendíti előre a közös munkát, de az állandó horkolásod és a kollégáid vállán töltött munkaórák az előmenetelednek sem tesznek túl jót.
Kupon Világ Utazás

Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió kulturális, tudományos és kereskedelmi központja, mely számos látnivalóval várja az itt pihenőket. Bárhova látogatunk is, legyen szó akár a Református Nagytemplomról, mely a város jelképe, a gyönyörű festményeket elénk táró Holló László Emlékmúzeumról vagy a kaktuszgyűjteményéről híres Botanikus Kertről, kirándulásunk során biztosan nem unatkozunk majd. A Kupon Világ és a Grand Hotel Aranybika*** mai ajánlatával 3 napot és 2 éjszakát tölthetünk el a városban. Az ajánlat két főre vonatkozik, de a gyerekek is a szülőkkel tarthatnak, kedvezményes áron. Az elhelyezés kétágyas szobákban történik, melyhez bőséges reggeli jár. Emellett 1 alkalmas egész napos belépőt kapunk az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, ahol garantált az ellazulás és feltöltődés!
Kupon Világ Utazás



Kupon Világ Utazás24350 Ft-ért 48700 Ft helyett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése